Ingatlanközvetítés

Tájékoztató ügyvédi ingatlanközvetítői tevékenység megkezdéséről

 

Tisztelt Ügyfelem!

Tájékoztatom Önöket, hogy ügyvédi irodám az  elnevezésű, országos, ügyvédi ingatlanközvetítői hálózat tagjává vált.

Az  hálózat kizárólag ügyvéd és ügyvédi iroda tagjai a klasszikus ügyvédi tevékenységük kiegészítéseként, az ügyvédi törvény felhatalmazás alapján ingatlanközvetitői tevékenységet is ellátnak.

Az  hálózat tagjai ingatlanközvetítési szolgáltatásukat, az ügyvédi működésük részeként, az ügyvédi etikai és a tevékenységre vonatkozó törvényi előírások betartásával, az ügyvédi kamarák felügyelete alatt, ügyvédi felelősségbiztosításuk védelmében végzik.

A hálózat ügyvédjeinek célja, hogy egyetemi képezettségük, az ingatlanjogban szerzett tudásuk, a szerződések előkészítésében, megkötésében, lebonyolításában, ügyfeleik képviseletében felhalmozott tapasztaluk alapján kiemelkedő, minőségi, értékarányos és versenyképes szolgáltatást nyújtsanak ügyfeleinknek az ingatlanközvetítők hazai piacán.

A hálózat ügyvéd tagjainak együttműködésével és a vonatkozó jogszabályi előírások és korlátozsok betartásával természetesen az ingatlanügyletekhez kapcsolódó letéti, és szerződéskötési feladatok is lebonyolíthatóak.

Az  hálózat „Az ügyvédem az ingatlanosom!” jelmondatával kívánja a köztudatban megerősíteni, hogy az ügyvédek törvényben rögzített lehetőségként jogosultak és képesek az ügyfeleik számára ingatlanközvetítési tevékenységet nyújtani. Az  hálózatról további információk elérhetőek a www.ugyvedhazak.hu oldalon és a hálózat Facebook oldalán.

Amennyiben a jövőben ingatlant kíván értékesíteni, esetleg vásárolni, már a legelső pillanatban  gondoljon bátran együttműködő partnerként ügyvédi irodánkra, és mindent megteszünk az ingatlan felmérése, meghirdetése, a megfelelő vevő vagy a keresett ingatlan felkutatása és a tranzakció lebonyolítása érdekében.

Várjuk megkeresését!

Üdvözlettel:

 

Dr. Sántha Gergely, egyéni ügyvéd

Close Menu

§

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlapon felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.